Behandelingen

 

Kinesiologie

Kinesiologie is een methode om het zelf herstellend vermogen van het lichaam te stimuleren.
Door middel van de spiertest wordt duidelijk wat er aan de hand is. Op het gebied van lichamelijke, psychische en de voedingsgesteldheid van een persoon. Ook blijkt waarom en hoe de balans in het lichaam verstoord is geraakt en wat er nodig is om te herstellen.

Voorbeelden van problemen die ik kan verhelpen met kinesiologie:
- Hoofdpijn
- Rugpijn
- Nek- en schouderpijn
- etc.

Ieder probleem is begonnen met een kern, daarom is dit een uitstekende methode om snel tot een oplossing te komen.

Kinesiologie voor kinderen

Kinesiologie is ook goed toe te passen bij kinderen en wel bij de volgende problemen:
- Niet lekker in de vel zitten of uit balans
- Met tegenzin naar school
- Vindt u kind rekenen, taal en spelling moeilijk?
- moeilijk concentreren
- Slecht slapen
- Vaak hoofd of buikpijn
- Vaak boos of verdrietig
- Eczeem of een allergie
- Etc.


NEI

NEI is de afkorting van Neuro Emotionele Integratie. Het is een methode om onverwerkte emoties,  trauma’s en fysieke klachten op te lossen. Het voordeel hiervan is dat hierbij geen lange praatsessies voor nodig zijn. Daarom ervaren de meeste mensen NEI als plezierig. Het opsporen van deze onverwerkte emoties wordt door mij gedaan door middel van een spiertest of met de bio tensor. Met een eenvoudige test kun je erachter komen wat het kern van je probleem is. Met NEI krijg je inzicht in jouw belemmerde gedragspatronen, welke gerelateerd zijn aan jouw klacht of probleem. Ik kan je helpen om dit gedragspatroon te doorbreken en je zult dit resultaat al na één of enkele sessies voelen.

EFT

EFT is een methode waarbij je op meridiaanpunten (op je lichaam) klopt, terwijl je aan je probleem denkt en contact maakt met het gevoel van je probleem. Door op deze punten te kloppen ontspan je de emotie die gerelateerd is aan het probleem. Waardoor het gevoel bij je probleem oplost. Nare herinneringen zijn er nog wel, maar zullen geen lading meer hebben en geen emotionele reacties meer veroorzaken. Na de EFT kun je onbewogen naar het probleem kijken en je voelt de innerlijke rust. Negatieve overtuigingen zullen niet meer ‘naar’ voelen. EFT relativeert en lost lichamelijke problemen op.

MIR-methode

MIR betekent Mentale en Intuïtieve Reset. Het resetten van je gedachtes, overtuigingen, herinneringen en bijbehorende emoties. Je wordt door de MIR-methode teruggebracht tot de oorsprong van je echte zelf, je echte kern. Dus wat jij graag wilt en waar jij voor staat. Daarnaast wordt je missie steeds duidelijker en zul je merken dat alles wat je nodig hebt op je pad gaat komen. Ik gebruik verschillende methodes, ieder mens is uniek en voelt zich prettiger bij de ene methode dan bij een andere. maar deze methodes hebben wel allemaal overeenkomsten met elkaar en dat is ook de basis van de MIR-methode:
- Ze gaan allemaal uit van het zelfherstellend vermogen van het lichaam
- Ze stellen het onbewuste gerust
- Ze geven het onbewuste opdracht tot zelfheling.

Ik leer anders-methode

Leerproblemen praktisch aanpakken met de training ‘ik leer anders’.
Een grote groep ondergewaardeerde leerlingen heeft juist een bijzondere gave: het zijn beelddenkers! Zij denken niet in woorden, maar in beelden. Daarom wordt het lesmateriaal niet begrepen en onthouden. Vaak hebben beelddenkers een leerachterstand of denkt men aan dyslexie. Bijles helpt niet of nauwelijks, omdat er dan nog meer schoolwerk op –een voor het kind- verkeerde wijze wordt aangeboden. De training ‘ik leer anders’ vertaalt de lesstof naar jouw manier van denken. Kijk op de site van www.ikleeranders.nl van Agnes Oosterveen-Hess. Kinderen kunnen denken dat ze dom zijn en worden hier onzeker door, zij voelen zich onbegrepen en dit wil je niet als ouder of docent.

Ik ga samen met uw kind aan de slag om weer rust en overzicht in het hoofd te krijgen. Laat uw kind niet langer worstelen met schoolwerk. Leerproblemen aanpakken met de training ‘ik leer anders’ is leuk en versterkt het gevoel van zelfvertrouwen. Deze methode is overigens niet alleen voor kinderen, de leeftijd om deze techniek aan te leren is van 5 tot 100 jaar!

IK leer leren

De training IK LEER LEREN is een speciaal ontwikkeld programma dat kinderen slimme handvatten biedt voor makkelijker en efficienter leren.Het leert kinderen welke voorwaarden nodig zijn om te kunnen leren. Oftewel hoe te leren.

De training is geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar,wordt gegeven in groepjes van 4 tot 8 kinderen en bestaat uit 5 bijeenkomsten van 1,5 uur. Prijs 150,-,excl. werkboek a 32,50,-

Programma IK LEER LEREN TRAINING:

Les 1 :  Je ontdekt je eigen manier van leren. 

Les 2 :  Je leert omgaan met faalangst en motivatie.

Les 3 :  Je leert plannen en organiseren.

Les 4 :  Je leert omgaan met concentratie.

Les 5 :  Je leert op een slimme manier je hersens gebruiken.

Kijk gerust voor meer informatie op de site www.ikleerleren.nl  

Quantum-Allergy

Quantum-Allergy is een methode om het lichaam in optimale balans te brengen. Ieder orgaan en iedere cel heeft zijn eigen trilling maar ook iedere aandoening heeft zijn eigen trilling, frequentie. Door uit te zoeken welke frequenties in je voeding (suiker ,melk, granen), je omgeving (huisstof, dieren, pollen) of in jouw eigen lichaam (koortslip, stress, vaccinaties) jouw balans verstoren, kun je inzicht krijgen in de reacties en klachten van je lichaam.

Met balans- en ademhalingstechnieken, visualisaties en massage wordt het lichaam als het ware gereset; je lichaam leert normaal te reageren op datgene wat als verstoring wordt gezien. Het immuunsysteem leert weer te werken zoals het hoort te werken. Om het lichaam in optimale balans te brengen is een verandering in het voedings-, bewegings-, en gedragspatroon vaak van belang. Indien het lichaam optimaal in trilling is, waar we samen aan gewerkt hebben, is dit daarna ook eenvoudiger als nieuwe leefstijl vol te houden. Ben je nieuwsgierig? Bel gerust en maak een afspraak.

 

                                                 Ik laat jouw energie stromen                     
 
 

© vrijwijshart.nl | site door Sign-mention