Wie ben ik

Hallo, wat leuk dat je er bent. Ik ben Natascha van Vliet. De naam van mijn praktijk is VRIJ WIJS HART omdat ik heel erg geloof in de wijsheid en vrijheid van je eigen hart . Volwassenen en kinderen bewust maken, en helpen in hun persoonlijke ontwikkeling. De maatschappij, al hun prikkels en jou gevoeligheid kunnen het je soms moeilijk maken om dicht bij jezelf te blijven(zowel bij kinderen als volwassenen). Wanneer je je hoofd en hart(verstand en gevoel)weer met elkaar verbind heb je meer energie om alle moeilijkheden die op je pad komen aan te gaan. Samen gaan we op zoek naar oplossingen om ruimte te creëren, voor de blokkades die je belemmeren. Het doel van Vrij wijs hart is om vol zelfvertrouwen vanuit eigen kracht te leven. Daar wordt ik blij van en waar wordt jij blij van?

Er zijn bij bijna iedereen weleens momenten in het leven, dat het soms even niet zo lekker loopt, wie kent dat niet. Hoe fijn is het dan, als je er even de energie en de kracht niet voor hebt om door te pakken, een duwtje in je rug te krijgen en vol goede positieve energie weer verder kan. Ervaar meer rust ontspanning en balans. Kom bij me langs en IK LAAT JOU ENERGIE STROMEN!!

 

Diverse technieken die ik gebruik binnen de behandeling

- Kinesiologie
- NEI (Neuro Emotioneel Integreren)
- EFT (Emotionel  Freedom Techniek)
- MIR methode
- Quantum Allergy (nieuw in Woerden)

Wie kan bij mij terecht?

Iedereen is welkom. Kinderen, pubers(je hoeft niet zoveel te vertellen als je dat niet wil) volwassenen. Mijn behandeling is gericht op de holistische visie, dat wil zeggen dat ik kijk naar ieder mens als geheel. Fysieke ongemakken ,emotionele blokkades, Alle technieken die ik toepas, zijn hier op afgestemd. Als je het gevoel hebt dat je vastloopt en je niet vrij kan bewegen, zowel letterlijk als figuurlijk, kan bij mij terecht. Ik bied je een behandeling op maat en handvatten voor de toekomst.

iedereen met de volgende klachten kunnen bij mij terecht:

- buikpijn
- hoofdpijn
- slecht slapen
- bedplassen
- darmklachten
- allergieën(hooikoorts)
- hoog gevoeligheid
- leer- en concentratieproblemen                                                                                                                                                                                                       

Maar ook emotionele klachten als:
- boosheid
- verdriet
- negatieve stemmingen
- niet leuk vinden om naar school te gaan en vastlopen in het huidige systeem van school

Heb je behoefte aan meer balans, pak dan  je kans en kom nu bij mij langs!! 

 

                                    IK LAAT JOUW ENERGIE STROMEN!!

 

 

© vrijwijshart.nl | site door Sign-mention